Pentru gogosari, am incercat si altceva, de aceea am apelat la reteta prietenei mele si i-am umplut cu struguri, iar rezultatul a avut un mare succes, mai ales in familie!
Gogosarii curatati de cotoare si seminte, spalati, se lasa la scurs cu gura in jos; boabele de struguri spalate se pun intr-un vas deoparte.
Intr-o oala, se pun la fiert otetul, apa, zaharul, sarea si mirodenii; dupa ce clocoteste, se oparesc gogosarii cateva minute, apoi se scot.
Dupa ce s-au racit, se umplu cu boabe de struguri, iar capac se pun rondele de mar. Se asaza gogosarii in borcan, printre ei se pun bucatele de hrean si strugurii care au ramas, se toarna otetul sa se umple borcanul, se scutura putin borcanul sa nu ramana goluri de aer, se infileteaza capacul, apoi se fierbe borcanul 10 minute din momentul in care incepe sa fiarba apa.
Dupa acest timp, se opreste focul si se lasa in apa pana a doua zi, cand se depoziteaza la camara.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise"Picnicul bucatarasilor" Cu capsuni dulci si aromate, am pregatit o prajiturica atat de minunata, curcubeu pe...
Prajitura cu capsuni, crema de vanilie si friscaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii