Budinca de macaroane

Se fierb macaroanele dupa care se scot, se dau sub jet de apa rece si se scurg. Se amesteca branza, zaharul, scortisoara si stafidele si se adauga pe

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr. macaroane
  • 300 gr. branza de vaci
  • 5 linguri de zahar
  • scortisoara si stafide
  • 2 oua

Mod de preparare

Se fierb macaroanele dupa care se scot, se dau sub jet de apa rece si se scurg.

Se amesteca branza, zaharul, scortisoara si stafidele si se adauga peste macaroane. Cantitatile de scortisoara si stafide le puneti dupa gust.

Se adauga amestecul intr-o oala tapetata cu ulei sau unt si se da la cuptor cam 15 minute. Se bat albusurile spuma si se adauga galbenusurile, iar aceasta compozitie se pune peste amestecul din oala si se mai lasa la cuptor pana se face o crusta aurie.

Optional se poate adauga deasupra, in spuma de ou, fructe taiate cubulete.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide