Budinca de macaroane

Se fierb macaroanele dupa care se scot, se dau sub jet de apa rece si se scurg. Se amesteca branza, zaharul, scortisoara si stafidele si se adauga pe

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr. macaroane
  • 300 gr. branza de vaci
  • 5 linguri de zahar
  • scortisoara si stafide
  • 2 oua

Mod de preparare

Se fierb macaroanele dupa care se scot, se dau sub jet de apa rece si se scurg.

Se amesteca branza, zaharul, scortisoara si stafidele si se adauga peste macaroane. Cantitatile de scortisoara si stafide le puneti dupa gust.

Se adauga amestecul intr-o oala tapetata cu ulei sau unt si se da la cuptor cam 15 minute. Se bat albusurile spuma si se adauga galbenusurile, iar aceasta compozitie se pune peste amestecul din oala si se mai lasa la cuptor pana se face o crusta aurie.

Optional se poate adauga deasupra, in spuma de ou, fructe taiate cubulete.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura cu crema de nuca si zmeura

Asta e prajitura a doua din categoria ''pentru prietena mea la aniversare''....Imi place crema de nuca si zmeura,asa ca am...

Prajitura cu crema de nuca si zmeura
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii