Drojdia o amestecam cu 4-5 linguri de faina apoi cu putin lapte caldut si facem o coca moale pe care o lasam putin sa creasca. Dupa ce a crescut, adau
Drojdia o amestecam cu 4-5 linguri de faina apoi cu putin lapte caldut si facem o coca moale pe care o lasam putin sa creasca.
Dupa ce a crescut, adaugam ouale batute bine si laptele in care am dizolvat zaharul. Punem si mirosurile si faina si framantam bine .
Cand terminam de framantat adaugam uleiul cald si mai framantam 2 minute.
Lasam coca sa creasca.
Intindem coca si taiem cu un pahar gogosole pe care le vom lasa pe masa sa mai creasca 5-10 minute( sa nu iasa goale in mijloc). Eu am umplut si cateva cu gem.
Dupa ce cresc gogosile putin le prajim intorcandu-le des sa sa prajeasca bine sa nu ramana crude in centru.
Pofta buna!
Reteta Gogosi Ana a fost propusa de Ana76 pe forum culinar.ro
Alte retete de gogosi gasiti aici:
Gogosi carnaval,
Gogosi Marbella,
Gogosi cu susan si miere
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii