Ingredientele pentru foi se framanta si se intind 4 foi care se coc pe fundul tavii. Intre foile coapte se pun 3 feluri diferite de gem. Prajitura s
Ingredientele pentru foi se framanta si se intind 4 foi care se coc pe fundul tavii. Intre foile coapte se pun 3 feluri diferite de gem.
Prajitura se asambleaza in tava pe fundul careia s-au copt foile. Se prepara glazura, se freaca spuma galbenusurile cu zaharul si cu vanilia. Glazura se niveleaza deasupra ultimei foi si prajitura se da din nou la cuptor pana cand galbenusurile capata o culoare bej-aurie.
Se taie rece in forma de dreptunghiuri lungi cat degetul.
Pentru ca le-am facut cu un scop anume, adica sa le daruiesc, le-am numit magice. ''Prietenii Domeniului Cantacuzino...
Desert fursecuri Magice de CraciunIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa