Blatul: Se bat albusurile spuma, se adauga zaharul pudra, cacaoa si nucile. Pe masa se pune o folie de ceofan umezit. Se intinde compozita pe celofan
Blatul: Se bat albusurile spuma, se adauga zaharul pudra, cacaoa si nucile. Pe masa se pune o folie de ceofan umezit. Se intinde compozita pe celofan
Crema: Se freaca galbenusurile cu zaharul pudra, se aduga cacaua, laptele si faina. Se pun la fiert, la foc mic, pana se leaga ca o smantana groasa. Dupa racire, se adauga un pachet de unt
Se toarna crema peste compozitia de albusuri si se ruleaza. Se pune la frigider
Acesta reteta am vazut - placut la Sara & si Miki http://www.culoriledinfarfurie.ro/2013/07/muffins-cu-malai-si-carnati.html...
Muffins cu malai si carnacioriPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura