Ingredientele se amesteca in vas mai mare, se adauga fructele taiate si se amesteca. Se obtine o compozitie densa care se toarna intr-o tava adanca de
Ingredientele se amesteca in vas mai mare, se adauga fructele taiate si se amesteca. Se obtine o compozitie densa care se toarna intr-o tava adanca de maime mijlocie si se da la cuptor incalzit dinainte, la foc mijlociu, se tine cca 20 – 30 minute pana se rumeneste. Se serveste pudrata cu zahar praf.
Alte retete prajituri recomandate
prajitura cu visine
Tarta cu capsuni
Tarta de capsuni
Inghetata de capsuni
Pentru ca mai aveam in congelator o bucata de ciolan afumat am facut o ciorbita acrita cu zeanma de varza.
Ciorba de ciolan afumat cu zeama de varzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti