Prajitura cu piersici

Faina si praful de copt se pun intr-un castron si se amesteca. Separat, se amesteca restul ingredientelor. Se adauga faina si se amesteca cu grija s

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 oua
  • 150 gr zahar tos + 1 pliculet zahar vanilat
  • 300 gr faina + 1 pliculet praf de copt
  • 125 ml ulei
  • 1 pahar mic de iaurt
  • fructe

Mod de preparare

Faina si praful de copt se pun intr-un castron si se amesteca. Separat, se amesteca restul ingredientelor. Se adauga faina si se amesteca cu grija sa nu ramana cocoloase.

Aluatul se toarna in tava tapetata cu hartie de copt, se adauga fructele si se da totul la cuptorul incins la 180 de grade C pentru circa 30 de minute.


Se pune zahar pudra si se serveste ca atare sau langa o ceasca de cafea.

Alte retete de prajituri pe care vi le recomandam:

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!