Prajitura cu rom si visine

Framantam faina, margarina, oul, zaharul si bicarboantul de amoniu inmuiat in lapte si impartim amestecul in 2 parti, adaugam intr-o parte 2 dkg praf

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 25 dkg faina
  • 8 dkg margarina
  • 1 ou
  • 8 dkg zahar
  • Bicarbonat de amoniu inmuiat intr-un dl de lapte
  • 2 dkg praf de cacao
  • Pentru umplutura:
  • 1 pachet piscoturi
  • 25 dkg margarina
  • 25 dkg zahar pudra
  • 6 dl lapte
  • 5 linguri de faina
  • Rom
  • Visine fara samburi

Mod de preparare

Framantam faina, margarina, oul, zaharul si bicarboantul de amoniu inmuiat in lapte si impartim amestecul in 2 parti, adaugam intr-o parte 2 dkg praf de cacao. Umplutura: batem spuma margarina. Fierbem crema din lapte, faina si zaharul pudra si o racim. Turnam jumatate din crema pe foaia maro. Punem peste piscoturile inmuiate in rom. Presaram cu visine si turnam restul cremei deasupra, acoperim cu foaia galbena si glazuram cu ciocolata.
Alte retete recomandate

Prajitura cu visine

Ciocolata de casa

Tort diplomat

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...

Dovlecei crocanti

Retete dietetice Dovleceii se gătesc repede şi sunt foarte gustoşi. De data asta am ales să-i pregătesc...

Chiftelute marinate

Chiftelutele marinate sunt preferatele tuturor. Pana si cei mici le adora si mai au un plus: nu se fac deloc greu!

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura cu fructe seci si cirese

O prajitura aromata care se poate servi la un ceai,cafea dar si cu lapte cald sau lapte batut rece :)

Prajitura cu fructe seci si cirese
Gustos.RO

Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri

Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...

Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
ReteteCulinare.RO

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii