Blatul: se bat ouale impreuna cu apa fierbinte si uleiul. Se adauga zaharul, faina si praful de copt. Se toarna compozitia intr-o forma si se da la c
Blatul: se bat ouale impreuna cu apa fierbinte si uleiul.
Se adauga zaharul, faina si praful de copt.
Se toarna compozitia intr-o forma si se da la cuptor, la temp de 180 grade Celsius, pt 25 de minute.
Dupa ce se coace, se lasa la racit.
Crema: Se amesteca iaurtul cu gelatina inmuiata, apoi se adauga frisca batuta.
Se da crema pt 30 de minute la rece.
Intre timp taiem cubulete capsunile.
Asamblarea prajiturii: pe blatul racit intindem crema, se adauga capsunile taiate cubulete
Se pregateste glazura si se toarna peste capsuni
Se baga la rece pt 2 ore
Reteta Prajitura fina de iaurt si capsuni a fost propusa de aliza
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro