Rulada de vis este un desert delicios si usor de preparat. Pentru aceasta de rulada va trebuie foi de napolitane.
Rulada de vis este un desert delicios si usor de preparat. Pentru aceasta de rulada se face mai intai crema neagra: intr-o cratitt se ard 10 linguri zahar; se adauga 500ml apa. Dupa ce s-a topit zaharul, se pune o lingura cacao si se amesteca bine. Se ia de pe foc si se ingroasa cu biscuitii macinati marunt. Se amesteca bine pana devine o crema si se intinde calda pe cele 4 foi de napolitane.
Preparare crema alba: 50 ml apa, 250gr margarina si alte 10 linguri zahar se pun toate intr-o cratita si se lasa sa clocoteasca un minut. Pe urma se ia de pe foc si se adauga in acea cratita, 100gr nuca de cocos si 300gr lapte praf. Se amesteca bine pana devine crema si se intinde calda peste crema neagra, pe cele 4 foi de napolitane.
In final se ruleaza cele 4 foi de napolitane. Se poate topi ciocolata, care se toarna deasupra ruladei, ca si ornament. Se da la frigider.
Rulada de vis se recomanda a fi servita de la rece deoarece crema este mai gustoasa.
Sfat : mi-as fi dorit sa prepar ambele creme in cratite marca Calve, de la Kitchenshop.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii