Nebunie cu piept de pui

Nebunie cu piept de pui este, dupa cum ii spune si titlul, chiar o nebunie prin savoare, prin aspect si mai ales, prin miros. Daca nu incercati nici nu stiti ce pierdeti!

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 100 gr kaizer
  • 3-4 ciuperci
  • 1 ceapa
  • 1/2 ardei iute
  • 1 lingurita de cimbru
  • 1 ardei kapia
  • 2-3 catei de usturoi
  • 200 gr branza f f uscata
  • 150 gr smantana
  • 1 pahar de vin alb
  • 2-3 linguri de ulei de masline
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Pieptul de pui l-am taiat in felii subtiri, peste am pus sare, piper, cimbru si feliute subtiri de ardei iute.

L-am pus intr-o tigaie cu doua trei linguri de ulei de masline, mergea si unt, n-aveam, si doi catei de usturoi taiati marunt, l-am lasat un tigaie cate 3-4 minute pe fiecare parte, candam intors-o am pus feliute de kaizer subtiri peste fiecare bucata, apoi,l-am pus intr-un vas termorezistent, deasupra am pus branza razuita.

In uleiul ramas de la carne am pus ceapa taiata julienne, am calit-o un pic apoi kapia taiat rondele si peste un minut doua ciupercile, vinul, smantana.

Sosul l-am pus langa pieptul de pui si am bagat vasul in cuptorul incins pentru aproximativ 20 de minute.


Nebunia cu piept de pui se sreveste calda, este o explozie de arome.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...