Nebunie cu piept de pui este, dupa cum ii spune si titlul, chiar o nebunie prin savoare, prin aspect si mai ales, prin miros. Daca nu incercati nici nu stiti ce pierdeti!
Pieptul de pui l-am taiat in felii subtiri, peste am pus sare, piper, cimbru si feliute subtiri de ardei iute.
L-am pus intr-o tigaie cu doua trei linguri de ulei de masline, mergea si unt, n-aveam, si doi catei de usturoi taiati marunt, l-am lasat un tigaie cate 3-4 minute pe fiecare parte, candam intors-o am pus feliute de kaizer subtiri peste fiecare bucata, apoi,l-am pus intr-un vas termorezistent, deasupra am pus branza razuita.
In uleiul ramas de la carne am pus ceapa taiata julienne, am calit-o un pic apoi kapia taiat rondele si peste un minut doua ciupercile, vinul, smantana.
Sosul l-am pus langa pieptul de pui si am bagat vasul in cuptorul incins pentru aproximativ 20 de minute.
Nebunia cu piept de pui se sreveste calda, este o explozie de arome.
Au trecut zilele toride de vara si au sosit zilele ploioase si racoroase. Ce merge mai bine decat o tocanita cu carne si...
Tocanita de legume cu carne de porcOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj