Nebunie cu piept de pui

Nebunie cu piept de pui este, dupa cum ii spune si titlul, chiar o nebunie prin savoare, prin aspect si mai ales, prin miros. Daca nu incercati nici nu stiti ce pierdeti!

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 100 gr kaizer
  • 3-4 ciuperci
  • 1 ceapa
  • 1/2 ardei iute
  • 1 lingurita de cimbru
  • 1 ardei kapia
  • 2-3 catei de usturoi
  • 200 gr branza f f uscata
  • 150 gr smantana
  • 1 pahar de vin alb
  • 2-3 linguri de ulei de masline
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Pieptul de pui l-am taiat in felii subtiri, peste am pus sare, piper, cimbru si feliute subtiri de ardei iute.

L-am pus intr-o tigaie cu doua trei linguri de ulei de masline, mergea si unt, n-aveam, si doi catei de usturoi taiati marunt, l-am lasat un tigaie cate 3-4 minute pe fiecare parte, candam intors-o am pus feliute de kaizer subtiri peste fiecare bucata, apoi,l-am pus intr-un vas termorezistent, deasupra am pus branza razuita.

In uleiul ramas de la carne am pus ceapa taiata julienne, am calit-o un pic apoi kapia taiat rondele si peste un minut doua ciupercile, vinul, smantana.

Sosul l-am pus langa pieptul de pui si am bagat vasul in cuptorul incins pentru aproximativ 20 de minute.


Nebunia cu piept de pui se sreveste calda, este o explozie de arome.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Tocanita de legume cu carne de porc

Au trecut zilele toride de vara si au sosit zilele ploioase si racoroase. Ce merge mai bine decat o tocanita cu carne si...

Tocanita de legume cu carne de porc
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca