Pulpe de pui cu morcov si busuioc

Pentru pulpele de pui cu morcov si busuioc intr-o tava se pune un start de rondele de morcov, dupa care se aranjeaza pulpele de pui, apoi se pun printre ele usturoi taiat.

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • pulpe de pui
  • un morcov mare
  • 3-4 catei de usturoi
  • busuioc
  • ulei de masline
  • un pahar de vin rosu (contrar variantelor clasice cu vinul alb)
  • foi dafin
  • delikat
  • oregano foarte putin

Mod de preparare

Pentru pulpele de pui cu morcov si busuioc intr-o tava se pune un start de rondele de morcov, dupa care se aranjeaza pulpele de pui, apoi se pun printre ele usturoi taiat si restul rondelelor de morcov, apoi se presara condimentele, mult busuioc, delikat si se stropeste cu ulei de masline. Se toarna apoi un pahar de vin rosu, se acopera cu o foaie de aluminiu si se da la cuptor pentro o ora, la foc mijlociu. Dupa 15 minute scoatem foaia de aluminiu si lasam totul la cuptor pana pulpele de pui la cuptor se rumenesc frumos. Din 15 in 15 minute se stropesc pulpele de pui cu zeama din tava si se mai intorc din cand in cand.


Pulpele de pui cu morcov si busuioc se servesc calde.
Sursa acestei retete este blogul clinar Alice-Albinutza.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca