Bragioli - reteta malteza

Se fac rulourile: se amesteca bine condimentele si carnea de vita tocata si se face un amestec asemanator celui pentru sarmale. Apoi, se caleste ceapa

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pt rulouri:
  • carne de vita feliata foarte subtire
  • carne tocata de vita- cca o lingura pt fiecare rulou
  • condimente si mirodenii dupa preferinta (aici se folosesc foarte multe si mancarea e foarte aromata)
  • usturoi pisat
  • oua fierte- un sfert pt fiecare rulou
  • Pt. sos:
  • o ceapa mare rosie taiata pestisor
  • ardei gras colorat
  • rosii cubulete
  • ciuperci
  • mirodenii si verdeata
  • mazare
  • morcov
  • vin rosu

Mod de preparare

Se fac rulourile: se amesteca bine condimentele si carnea de vita tocata si se face un amestec asemanator celui pentru sarmale.

Apoi, se caleste ceapa, ardeii si ciupercile apoi se aseaza peste rulourile cu partea unde se termina carnea in jos si se lasa ca se caleasca bine, apoi se intorc cu grija.

Dupa ce scade apa lasata de carne se stropeste tot cu vin rosu si se lasa sa se evapore apoi se condimenteaza si se stinge cu supa de carne de vita sau apa+cub vita.

De aici se poate continua gatitul pe aragaz sau se pot pune peste cartofi taiati mari si da tot la cuptor.

Cand scade apa se adauga rosiile taiate cuburi mici, morcov taiat mic, mazare si se continua gatitul.

Eu le-am servit cu cartofi pai.

Reteta propusa de Icey
Garnitura e dupa preferinte: cartofi la cuptor, spaghetti, cartofi piure, legume etc.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorba de salau

  Daca este salau proaspat, putem sa punem si de o ciorba buna !!! Pentru aceasta aceasta ciorba, m-am inspirat din...

Ciorba de salau
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca