Se curata ceapa si se toaca marunt. Cartofii se curata, se spala si se taie cubulete. Se curata usturoiul, se spala si se toaca marunt. Intr-o cratita
Se curata ceapa si se toaca marunt. Cartofii se curata, se spala si se taie cubulete. Se curata usturoiul, se spala si se toaca marunt. Intr-o cratita se pune uleiul si se lasa la incins, la foc mic. Se adauga ceapa si se lasa la calit pana devine lucioasa. Apoi se presara putina boia si se amesteca. Se pun cartofii si se toarna apa cat sa-i acopere. Se adauga usturoiul si se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust. Se lasa la fiert, la foc mediu, pana ce apa scade, iar cartofii sunt fierti si se sfarma putin.
Se servesc calzi.
Alte retete recomandate:
Pentru o zi de post este o mancare excelenta, dar se poate adauga in compozitia umpluturii si carne, dupa cum prefera fiecare.
Dovleac umplut cu legumeIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.