Se incalzeste cuptorul la 175°. Cartofii se curata de coaja, se taie in felii de ½ cm. Se unge un vas termorezistent si se pune in el un rand de
Se incalzeste cuptorul la 175°. Cartofii se curata de coaja, se taie in felii de ½ cm. Se unge un vas termorezistent si se pune in el un rand de cartofi, se sareaza, se da un praf de piper, frunzele de ceapa taiate, cascavalul marmorat taiat cuburi si parmezan ras. Randurile se continua pana se termina materia prima. Se zdrobeste usturoiul, se pune in lapte, se toarna peste cartofi. Vasul se pune in cuptorul incalzit 60 – 70 de minute. Foarte bun ca fel de mancare de sine statator, dar si ca garnitura cu peste la abur sau cu carne de pasare.
Alte retete mancaruri recomandate
Dovlecei umpluti
Ciulama de ciuperci
Tocanita de pui
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii