Tocanita de vara

Tocanita de vara este o mancare usoara de legume, perfecta in zilele calde. Seamana cu un ghiveci de legume si poate fi usor adaptata si cu alte legume preferate.

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 rosii
  • 2 ardei
  • 2 dovlecei
  • 2 pulpe de pui
  • sare
  • piper
  • 2-3 catei de usturoi
  • alte legume - dupa preferinte
  • marar

Mod de preparare

Se pun pulpele de pui la fript in tigaie, fara ulei.

Dupa ce-si schimba culoarea se pun peste ele dovleceii, ardeii si rosiile taiate, se adauga o cana de apa si se lasa la fiert cca 30 min.

Spre final se pune usturoi taiat felii; se potriveste de sare si piper, se pune marar tocat si se mai lasa pe foc circa 5 minute.


Tocanita de vara se serveste cu mamaliga. Este o mancare usoara de vara.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa