Carne de urs cu ciuperci

Se taie bucati carnea, se sareaza si se pune la prajit in untura. Se scoate apoi si se pune la calit in untura ramasa ceapa taiata marunt. Se adauga

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 gr carne de vanat
  • 500-600 gr ciuperci proaspete
  • 100 ml vin
  • sare
  • piper
  • 1 ceapa
  • 30 gr faina
  • 100 gr untura
  • 50 gr bulion
  • 100 gr smantana

Mod de preparare

Se taie bucati carnea, se sareaza si se pune la prajit in untura. Se scoate apoi si se pune la calit in untura ramasa ceapa taiata marunt. Se adauga ciupercile spalate si feliate si se calesc impreuna 10 minute, dupa care se sting cu vin si bulion. Se rastoarna totul peste carne, se adauga smantana si putina faina si se las ala fiert inca 10 minute.


Mancarea se serveste calda.

Alte retete culinare:

Rulada de porc Muschi de porc la cuptor Tocanita de pipote si inimi

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa