Carne de vanat

Carnea curatata de pielita se lasa o zi in saramura cu legume. Ceapa si morcovii taiati rondele se calesc in putin ulei, adaugand condimentele. Se ada

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg carne de vanat (fara os)
  • 150 g morcovi
  • ceapa rosie
  • usturoi
  • lamaie
  • piper
  • coriandru
  • foi de dafin
  • mustar
  • otet
  • ienupar
  • zahar
  • 200 ml smantana
  • 50 g faina alba
  • 50 ml ulei

Mod de preparare

Carnea curatata de pielita se lasa o zi in saramura cu legume. Ceapa si morcovii taiati rondele se calesc in putin ulei, adaugand condimentele. Se adauga carnea scoasa din saramura, se toarna putina apa si se fierbe inabusit timp de o ora. Cand carnea s-a inmuiat, se scoate din oala, iar zeama cu legumele se paseaza, dupa care se da prin stercuratoare. Dupa gust se aromatizeaza cu mustar, otet si zeama de lamaie. Se adauga smantana si se fierbe cateva minute (daca sosul nu este destul de dens, se poate face un rantas din putina faina).
Alte retete carne recomandate

Tocanita de pui

Ardei umpluti

Rulada de pui

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Reteta de preparare a papanasilor cu smantana si dulceata

Reteta de preparare a papanasilor Un desert romanesc foarte popular, ideal pentru o masa simpla, traditionala!!!Puteti...

Reteta de preparare a papanasilor cu smantana si dulceata
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca