Carne de vanat

Carnea curatata de pielita se lasa o zi in saramura cu legume. Ceapa si morcovii taiati rondele se calesc in putin ulei, adaugand condimentele. Se ada

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg carne de vanat (fara os)
  • 150 g morcovi
  • ceapa rosie
  • usturoi
  • lamaie
  • piper
  • coriandru
  • foi de dafin
  • mustar
  • otet
  • ienupar
  • zahar
  • 200 ml smantana
  • 50 g faina alba
  • 50 ml ulei

Mod de preparare

Carnea curatata de pielita se lasa o zi in saramura cu legume. Ceapa si morcovii taiati rondele se calesc in putin ulei, adaugand condimentele. Se adauga carnea scoasa din saramura, se toarna putina apa si se fierbe inabusit timp de o ora. Cand carnea s-a inmuiat, se scoate din oala, iar zeama cu legumele se paseaza, dupa care se da prin stercuratoare. Dupa gust se aromatizeaza cu mustar, otet si zeama de lamaie. Se adauga smantana si se fierbe cateva minute (daca sosul nu este destul de dens, se poate face un rantas din putina faina).
Alte retete carne recomandate

Tocanita de pui

Ardei umpluti

Rulada de pui

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Ardei umpluti

O reteta delicioasa de ardei umpluti :-)

Ardei umpluti
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos