Cotlete de mistret cu sos

Carnea de mistret se tine in solutie pentru marin a re cel putin trei zile. Cind se prepara, carnea se sterge, se sareaza putin si se pipereaza dupa

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 6 cotlete marinate
  • zarzavat de supa
  • 1 lingura de zahar
  • 1 lingura de faina
  • sare
  • piper
  • 1 ceasca de idei
  • 3 teline
  • 1 lingura de otet

Mod de preparare

Carnea de mistret se tine in solutie pentru marin a re cel putin trei zile. Cind se prepara, carnea se sterge, se sareaza putin si se pipereaza dupa gust, apoi se unge cu grasime. Cotletele astfel pregatite se pra­jesc in ulei fierbinte, se lasa in cratita si se acopera cu o ceasca de apa calda. Se fierb inabusit pina cind carnea devine frageda. Cotletele se scot pe o farfurie si se lasa pe marginea plitei. in uleiul ramas se adauga o lingura de faina, o lingura de otet si o lingura de zahar. Se fierbe acoperit un sfert de ora, dupa care sosul fierbinte se toarna peste cotlete si peste garnitura de piure de telina care inconjoara carnea.
Alte retete recomandate

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca