Cristeii se curata de pene, se spala bine, se sareaza, se pipereaza si se introduce in fiecare o jumatate de felie de lamaie. Se pun apoi intr-o tava
Cristeii se curata de pene, se spala bine, se sareaza, se pipereaza si se introduce in fiecare o jumatate de felie de lamaie. Se pun apoi intr-o tava cu unt, zeama de carne si vinul si se dau la cuptor, la foc potrivit. In timpul frigerii se stropesc din cand in cand cu sosul din tava.
Se servesc cu salata de ardei.
Alte retete culinare:
Rulada de porc Friptura de vita la cuptor Curcan umplut
Este o reteta preluata de la bucataras Ela. Mi-a placut mult cum arata, modul cum se prepara si stiind ca alor mei le plac...
Tarta cu dovlecei si baconOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj