Cristei la tava

Cristeii se curata de pene, se spala bine, se sareaza, se pipereaza si se introduce in fiecare o jumatate de felie de lamaie. Se pun apoi intr-o tava

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5-6 cristei
  • 1 jumatate lamaie
  • 1 lingura unt
  • 3-4 linguri zeama de carne
  • 1 pahar mic vin

Mod de preparare

Cristeii se curata de pene, se spala bine, se sareaza, se pipereaza si se introduce in fiecare o jumatate de felie de lamaie. Se pun apoi intr-o tava cu unt, zeama de carne si vinul si se dau la cuptor, la foc potrivit. In timpul frigerii se stropesc din cand in cand cu sosul din tava.


Se servesc cu salata de ardei.

Alte retete culinare:

Rulada de porc Friptura de vita la cuptor Curcan umplut

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Tarta cu dovlecei si bacon

Este o reteta preluata de la bucataras Ela. Mi-a placut mult cum arata, modul cum se prepara si stiind ca alor mei le plac...

Tarta cu dovlecei si bacon
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca