Fazanul se spala, se curata si se lasa timp de doua-trei ore Ia marinat, impreuna cu doua cepe taiate solzisori, telina si morcovul tocate marunt, pip
Fazanul se spala, se curata si se lasa timp de doua-trei ore Ia marinat, impreuna cu doua cepe taiate solzisori, telina si morcovul tocate marunt, piper, cateva foi de dafin, un pahar de vin rosu, orégano si un praf de sare. Astfel, va deveni fraged si aromat.
Ficatul fazanului se spala, se curata si se prajeste. Se taie marunt, amestecandu-se cu o ceapa tocata si calita.
Ciupercile se spala bine, se maruntesc si se calesc in putin ulei incins. Franzela se inmoaie in laptele incalzit, se stoarce si se amesteca cu ciupercile si cu ficateiul de fazan. Se adauga sare, piper, boia, ienibahar si mararul taiat. Umplutura se leaga cu cele doua oua crude si cu supa de pasare. Se amesteca bine pentru omogenizare.
Cu aceasta compozitie se umple fazanul, apoi se coase, se unge cu ulei si se lasa la cuptor sa se rumeneasca. Se poate adauga din cand in cand supa fierbinte pentru a deveni mai fraged.
Alte retete mincare recomandate
Musaca de vinete
Piept de pui
Ardei umpluti
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa