In ziua inaintea friptului carnea se marineaza, prunele uscate si desamburate se inmoaie in vin rosu. In feliile de carne se taie un buzunar, in inter
In ziua inaintea friptului carnea se marineaza, prunele uscate si desamburate se inmoaie in vin rosu. In feliile de carne se taie un buzunar, in interior se freaca cu busuioc, se baga cate-o pruna uscata apoi se inchid. Vinul se amesteca cu amidonul, se adauga piperul, ardeii si smantana. Feliile de caprioare se trag pe bete de frigarui, se ung cu ulei, se infasoara in folie si se frig deasupra jarului timp de jumatate de ora, apoi se prajesc fara folie, ungand intre timp. Zeama de marinat se creaza din apa cu otet, felii de ceapa, frunza de dafin, oregano, morcov feliat, patrunjel feliat, telina, seminte de brad zdrobite, piper boabe, cuisoare, sare si coaja de lamiae. Ingredientele se fierb si se toarna peste carne.
Se serveste cu sos de vin rosu si orez cu stafide.
Alte retete carne recomandate
Ardei umpluti
Tocanita de pui
Dovlecei umpluti
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa