Se curata ciupercile si se taie cuburi baconul. Se spala carnea, se sterge si se pipereaza. Se incing in tigaie 2 linguri de ulei si se prajesc fileur
Se curata ciupercile si se taie cuburi baconul. Se spala carnea, se sterge si se pipereaza. Se incing in tigaie 2 linguri de ulei si se prajesc fileurile la foc mijlociu, 2-3 min. pe fiecare parte. Apoi, se sareaza. Se scot si se acopera, se pastreaza la cald.
Se incinge restul de ulei intr-o tigaie. Se prajesc baconul si usturoiul 2 min., se amesteca. Se adauga ciupercile si se prajesc la foc iute 5 min. Se adauga verdeata si smantana, sare si piper. Se adauga in vas carnea si se acopera; se lasa sa se inabuse cca.5 minute.
Se aseaza pe un platou fileurile de caprioara, iar de jur imprejur sosul de ciuperci.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa