Se taie carnea bucati potrivit de mari, dupa ce s-a scos din sosul marinat, si se sareaza usor. Se rumeneste carnea in unt, se adauga un pahar de vin
Se taie carnea bucati potrivit de mari, dupa ce s-a scos din sosul marinat, si se sareaza usor. Se rumeneste carnea in unt, se adauga un pahar de vin si un pahar de apa calda, se acopera cratita si se fierbe la foc mic. O data cu carnea se pune in sos putin piper sau o foaie de dafin.
Separat se pregatesc ciupercile astfel : se curata de partea tare care a stat in pamint, se spala in mai multe ape reci, se taie felii sub- tin si se pun in cratita cu o lingura de unt Se lasa sa scada la foc mic O data cu ciupercile se adauga si ceapa tocata marunt si se fierb f^ preuna. Se adauga putina apa si sarea necesara si se rastoarna ciuper. cile in cratita in care se face carnea. Se introduce cratita in cuptorul cald si se lasa o ora.
Cand se serveste, se acopera cu smantana proaspata.
Alte retete recomandate:
Nicio zi fara ciocolata! De aceea, va prezint o prajitura delicioasa. Este printre cele mai bune prajituri pe care le-am...
Prajitura OleIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa