Mancare de orez cu prepelite

Prepelitele se curata si se calesc in unt fierbinte. Apoi se pun la fiert in zeama de carne. In untul ramas se rumeneste ceapa maruntita, se adauga o

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4-5 prepelite
  • 100 gr unt
  • 1 ceapa
  • 150 gr orez
  • 4 pahare zeama de carne
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Prepelitele se curata si se calesc in unt fierbinte. Apoi se pun la fiert in zeama de carne. In untul ramas se rumeneste ceapa maruntita, se adauga orezul, apoi zeama de carne in care au fiert prepelitele. Se sareaza, se pipereaza si se lasa la clocotit, apoi se acopera si se da la cuptor sa fiarba 30 de minute.


Se serveste fierbinte.

Alte retete:

Gratar de porc cu vinete coapte Tochitura de pui Friptura de vita la cuptor

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Omleta cu slaninuta la cuptor

Am gasit la bucataras Gaby_d aceasta reteta pe care am modificat-o foarte usor.Mi-a placut la nebunie!! E usor de facut,...

Omleta cu slaninuta la cuptor
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca