Mancare de porumbei

Porumbeii se curata, se golesc si se flambeaza, iar apoi se impaneaza cu slanina. Se pune uleiul la incins, se adauga 20 de cepe taiate marunt si ust

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 porumbei
  • 100 gr ulei
  • 20 cepe mici
  • 1 catel de usturoi
  • sare
  • piper
  • 50 gr slanina
  • zeama de la o lamaie

Mod de preparare

Porumbeii se curata, se golesc si se flambeaza, iar apoi se impaneaza cu slanina. Se pune uleiul la incins, se adauga 20 de cepe taiate marunt si usturoiul. Porumbeii se intorc mereu si se lasa sa se rumeneasca bine. Se scot, se asaza porumbeii pe farfurie cu cepele de jur imprejur iar sosul se strecoara, se degreseaza si se adauga in ele zeama de lamaie. Se toarna apoi peste porumbei.


Se serevste mancarea calda.

Alte retete:

Friptura de vita la cuptor Piftie de curcan Muschi de porc la cuptor

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Supa crema de dovlecei si rosii

 Pentru decor, multumiri speciale lui Merisor :)

Supa crema de dovlecei si rosii
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca