Mancare de prepelite cu mazare

Prepelitele se curata si se punintr-un vas impreuna cu jambonul, carnea de porc, morcovii, cepele intepate cu 2 cuisoare si o cana de zeama de carne

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4-5 prepelite
  • 250 gr jambon de porc
  • 150 gr carne de porc
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • cimbru
  • 1 foaie de dafin
  • 1 cana zeama de carne
  • 1 kg mazare
  • cuisoare

Mod de preparare

Prepelitele se curata si se punintr-un vas impreuna cu jambonul, carnea de porc, morcovii, cepele intepate cu 2 cuisoare si o cana de zeama de carne. Se lasa totul la fiert, pe foc mic si se pune intre timp mazarea la fiert in apa cu sare si o bucatica de jambon. Dupa ce este fiarta, se scurge si se pune pe un platou. Se scot prepelitele din zeama in care au fiert si se pun deasupra. Sosul se trece prin sita si se toarna peste ele.


Mancarea se serveste calda.

Alte retete culinare:

Piftie de curcan Chiftele Friptura de vita la cuptor

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Prajeala de purcel

"Reteta romaneasca"

Prajeala de purcel
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca