Mancare moldoveneasca de potarnichi

Potarnichile se curata si apoi se despica de-a lungul spinarii, se bat putin cu un batator de carne si li se scot oasele. Se potrivesc de sare si pip

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2-3 potarnichi
  • sare
  • piper
  • 2 oua
  • pesmet
  • 100 gr unt

Mod de preparare

Potarnichile se curata si apoi se despica de-a lungul spinarii, se bat putin cu un batator de carne si li se scot oasele. Se potrivesc de sare si piper, apoi se trec prin ou batut si pesmet si se pun la prajit in unt infierbantat, pe ambele parti pana cand se rumenesc.


Se servesc imediat.

Alte retete culinare:

Friptura de vita la cuptor Piftie de curcan Muschi de porc la cuptor

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Tree Brownies

Pentru Mos Craciun :) Ne-am jucat astazi putin, spre bucuria Rebecai. Nu sunt spectaculoare, insa incantarea ei a fost...

Tree Brownies
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii