Mancare rece de iepure cu masline

Carnea, taiata in bucati, se pune la prajit in ulei incins. Se scoate si se pune ceapa tocata marunt, dupa care se adauga din nou carnea. Se prajeste

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg carne
  • 1 pahar ulei
  • 6-7 cepe
  • 100 gr masline
  • 4-5 foi de dafin
  • 1 pahar bulion de rosii
  • 2 pahare vin alb
  • 1 jumatate lamaie
  • piper boabe
  • sare

Mod de preparare

Carnea, taiata in bucati, se pune la prajit in ulei incins. Se scoate si se pune ceapa tocata marunt, dupa care se adauga din nou carnea. Se prajeste bine in uleiul incins si se scoate pe o farfurie. Se toarna vinul si se adauga foile de dafin, piperul, lamaie feliata si bulionul de rosii. Se oparesc maslinele si se adauga si ele in mancare. Se potriveste la gust de sare si se pune vasul la cuptor, la foc potrivit, pana cand scade sosul.


Mancarea se serveste rece.

Alte retete:

Friptura de vita la cuptor

Rulada de porc

Ciuperci la cuptor

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...