Mancare rece de iepure cu masline

Carnea, taiata in bucati, se pune la prajit in ulei incins. Se scoate si se pune ceapa tocata marunt, dupa care se adauga din nou carnea. Se prajeste

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg carne
  • 1 pahar ulei
  • 6-7 cepe
  • 100 gr masline
  • 4-5 foi de dafin
  • 1 pahar bulion de rosii
  • 2 pahare vin alb
  • 1 jumatate lamaie
  • piper boabe
  • sare

Mod de preparare

Carnea, taiata in bucati, se pune la prajit in ulei incins. Se scoate si se pune ceapa tocata marunt, dupa care se adauga din nou carnea. Se prajeste bine in uleiul incins si se scoate pe o farfurie. Se toarna vinul si se adauga foile de dafin, piperul, lamaie feliata si bulionul de rosii. Se oparesc maslinele si se adauga si ele in mancare. Se potriveste la gust de sare si se pune vasul la cuptor, la foc potrivit, pana cand scade sosul.


Mancarea se serveste rece.

Alte retete:

Friptura de vita la cuptor

Rulada de porc

Ciuperci la cuptor

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Frigarui de pui

"meniu copii"

Frigarui de pui
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca