Se taie de pe carne grasimea, se sareaza si se pipereaza pe amandoua partile. Uleiul se infierbanta intr-o tigaie si carnea impreuna cu ceapa se praj
Se taie de pe carne grasimea, se sareaza si se pipereaza pe amandoua partile.
Uleiul se infierbanta intr-o tigaie si carnea impreuna cu ceapa se prajesc la foc puternic timp de 2 minute.
Se reduce focul, se adauga supa si vinul. Mai apoi se pun prunele si jeleul de coacaze si se amesteca pana cand jeleul s-a facut lichid. Se fierbe totul la foc mic timp de 10 minute.
Intre timp se pregateste piureul. Se pun cartofii intr-o oala si se acopera cu apa, apoi se lasa sa fiarba. Se strecoara de apa. Se fac cartofii pure, se adauga pasta de usturoi, iaurtul sau branza si patrunjelul verde. Se amesteca totul bine si se condimenteaza.
Se scot medalioanele si se pun undeva la cald.
Faina impreuna cu coniacul se amesteca si se pune peste sosul din tigaie. Se amesteca incontinuu in timp ce fierbe pana cand sosul s-a ingrosat. Daca e nevoie se mai condimenteaza. Carnea se serveste langa pure.
O portie are 503 kcal.
A sosit sezonul vezei .Toata lumea alearga sa puna la murat cat mai repede varza. Eu insa o sa va prezint o reteta...
Varza cu carne de porc la tuciDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti