Muschi de iepure cu smintina

Se lasa muschiuletii de iepure o zi la marinat cu vin si cu tot felul de zarzavaturi taiate bucatele, boabe de piper, foi de dafin, usturoi si sare. S

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 muschiuleti
  • 1 pahar smintina
  • 50 gr. grasime
  • 1 pahar mic cu vin
  • sare

Mod de preparare

Se lasa muschiuletii de iepure o zi la marinat cu vin si cu tot felul de zarzavaturi taiate bucatele, boabe de piper, foi de dafin, usturoi si sare. Se scot si se impaneaza cu slanina afumata si cu usturoi. Se asaza muschiuletii in tava pe un strat din zarzavatul in care s-au marinat, se toarna deasupra grasime incinsa si se dau la cuptor. Se mai adauga putina apa si se stropesc cit mai des cu vin alb; cind sint aproape gata, se adauga un pahar mic cu vin (in care s-au marinat). Se mai lasa sa fiarba putin, pentru ca sa le scada sosul. Se scot muschii, se strecoara sosul, se amesteca cu smintina in care s-a pus un praf de faina si se lasa sa mai dea citeva clocote. Se asaza muschiul in farfuria de servit, se toarna sosul cu smintina deasupra si se serveste.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...