Se taie bucati carnea de vanat si se pune la prajit in untura incinsa. Se scoate apoi si se pune ceapa la calit in untura ramasa. Se adauga bulionul
Se taie bucati carnea de vanat si se pune la prajit in untura incinsa. Se scoate apoi si se pune ceapa la calit in untura ramasa. Se adauga bulionul si boiaua de ardei, apoi se stinge cu apa calda. Se mai lasa la fiert cateva minute, dupa care se rastoarna sosul peste carne. Se potriveste totul la gust de sare si piper si se lasa la fiert. Se pregatesc galustele din 2 oua, amestecate cu faina, sarea si putina untura. Se adauga galustele in papricas, spre sfarsitul fierberii, se mai lasa sa dea de cateva ori in clocot, apoi se ia vasul de pe foc.
Se serveste cald.
Alte retete:
Rulada de porc Tocanita de pui Tocanita taraneasca cu ciuperci
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa