Pentru a realiza aceasta reteta de pasta din carne de iepure aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: carne de iepure, unt, ceapa, untura, lapte, ienibahar, piper, cuisoare, nucsoara, ou.
Bucatile de carne macra se prajesc usor cu o lingura de untura, se adauga 2—3 linguri de apa, sare, un pahar de lapte si ceapa taiata in sferturi. Se lasa sa fiarba acoperit, la foc foarte mic, pana scade lichidul si bucatile se rumenesc putin. Se da la o parte si, dupa ce se raceste, se da de trei ori prin masina de tocat.
Intr-un castron se freaca untul spuma, se adauga nucsoara rasa, ienibaharul, piperul, cuisoara foarte fin pisata, apoi carnea tocata. Se amesteca pana se obtine o pasta omogena, spumoasa.
Se aseaza pe un platou si se garniseste cu felii de ou rascopt, castraveciori in otet si sfecla in otet.
Alte retete recomandate:
Budinca de iepure
Iepure in aspic
Mancare de iepure cu sos picant
Tarta cu crema de vanilie banane si frisca – un deliciu pentru iubitorii de tarte. O combinatie pefecta, texturi si...
Reteta de tarta cu crema de vanilie banane si friscaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj