Porumbeii se curata, se golesc de intestine, se flambeaza si se taie de-a lungul spinarii. Se bat cu batatorul de carne, se intorc aripile si picioar
Porumbeii se curata, se golesc de intestine, se flambeaza si se taie de-a lungul spinarii. Se bat cu batatorul de carne, se intorc aripile si picioarele inauntru, se trec prin unt cald, se sareaza, se pipereaza, apoi se trec prin pesmet si se frig la gratar pana se rumenesc frumos.
Se servesc cu diferite garnituri si salate de sezon.
Alte retete culinare:
Muschi de porc la cuptor Friptura de vita la cuptor Piftie de curcan
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa