Rata se curata, se taie bucati si se prajeste in untura. Se scoate apoi, iar in untura ramasa se prajesc ceapa, morcovii, telina, dupa care se presar
Rata se curata, se taie bucati si se prajeste in untura. Se scoate apoi, iar in untura ramasa se prajesc ceapa, morcovii, telina, dupa care se presara faina si se stinge cu bulion si putina apa calda. Se mai lasa la fiert 20-30 de minute, apoi se strecoara si se adauga peste carne. Se mai fierbe pana cand carnea este gata. Intre timp se curata portocalele, iar cojile se taie subtiri, ca fideaua si se pun la fiert cu apa. Dupa 2- 3 clocote se scurg de prima apa amara si se adauga din nou apa si vin. Se lasa la fiert, pana se inmoaie.
Carnea se serveste cu sosul de portocale.
Alte retete culinare:
Muschi de porc la cuptor Ciuperci umplute Curcan umplut
Incearca aceasta reteta usoara de briose cu afine si faina integrala, perfecte pentru un mic dejun sanatos sau gustare. Fara...
Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaBriosele cu afine sunt delicioase prajituri individuale, perfecte pentru micul dejun, gustari sau deserturi. Acestea sunt...
Briose cu afine - reteta de briose pufoase