Rulada de caprioara cu fructe

Rulada de caprioara cu fructe se serveste cu garnitura de salata si piure de cartofi.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 bucati de cotlet de caprioara
  • 300 g carne de vitel tocata prin masina
  • 300 g sunca taiata cubulete
  • 100 g smantana dulce
  • 50 g coniac
  • 50 g vin rosu
  • sare
  • piper
  • delicat
  • nucsoara
  • 2-3 oua
  • Se adauga caise
  • prune
  • sau gogosari murati.

Mod de preparare

Pentru rulada de caprioara cu fructe, cotletul se bate cu ciocanul, se condimenteaza, punem peste cotlet pasta obtinuta din carne, sunca si restul de ingrediente, apoi, la mijloc, asezam fasii din fructe murate sau din compot. Rulam si invelim in staniol, apoi legam si dam la cuptor. in tava in care coacem, adaugam ulei si vin rosu. Dupa ce s-a racit o taiem felii.


Rulada de caprioara cu fructe se serveste cu garnitura de salata si piure de cartofi.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide