Carnea taiata felii se bate putin cu ciocanul de snitel si se pune la prajit. Se scoate apoi si se adauga faina in untura ramasa, se lasa la calit si
Carnea taiata felii se bate putin cu ciocanul de snitel si se pune la prajit. Se scoate apoi si se adauga faina in untura ramasa, se lasa la calit si se stinge cu vin si cu putina apa. Se rastoarna peste snitele, se adauga sare si piper si se lasa 20-30 de minute la fiert, cu vasul acoperit.
Se servesc cu diferite salate.
Alte retete:
Rulada de porc Curcan umplut Chiftele
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti