Taietei cu varza

Se fierb taieteii in apa cu sare, se scurg si se lasa la racit. Intre timp se taie varza forte fin, se freaca cu sare si se lasa 20 de minure. Se cale

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o varza mijlocie
  • o ceapa mare
  • o punga de taietei lati
  • piper
  • cimbru
  • sare

Mod de preparare

Se fierb taieteii in apa cu sare, se scurg si se lasa la racit. Intre timp se taie varza forte fin, se freaca cu sare si se lasa 20 de minure. Se caleste ceapa in putin ulei, pina devine aurie, se adauga apoi varza si, spre sfirsit, cimbrul si piperul (este o mincare foarte condimentata). Se amesteca varza fierbinte cu pastele reci.
Se poate servi simplu sau cu zeama de lamiie

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Chiftelute marinate in sos de rosii

  Chiftelutele marinate vor fi mereu in topul preferintelor noastre. Avand carne de porc, am evitat prajirea si am...

Chiftelute marinate in sos de rosii
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca