In timp ce se fierb pastele se pregateste sosul: ceapa tocata se caleste dupa care se adauga carnea tocata calindu-se in contiunare impreuna cu ceapa
In timp ce se fierb pastele se pregateste sosul: ceapa tocata se caleste dupa care se adauga carnea tocata calindu-se in contiunare impreuna cu ceapa. Se adauga ciupercile feliate, sucul de rosii si pasta de tomate si se condimenteaza cu piper, sare, busuioc si menta.
Se unge vasul de cuptor (de preferat yena) si se aseaza: un strat paste+sosul cu carne+cascaval ras+un strat paste.
Se face un sos din: 200ml apa, sare, 1lingura faina; se da la foc pana cand se ingroasa: cand e rece se adauga 1-2 oua. Se torna peste paste si se rade cascaval deasupra.
Se da la cuptor si se lasa pana cand se rumeneste bine deasupra. Cca 40'
A doua incercare de tort castel. Chiar daca nu este perfect, de data aceasta parca seamana mai bine cu un castel.
Tort castelOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj