Pastita cu pene sau fusili

In timp ce se fierb pastele se pregateste sosul: ceapa tocata se caleste dupa care se adauga carnea tocata calindu-se in contiunare impreuna cu ceapa

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400g paste
  • 2cepe
  • 500g carne tocata (amestec)
  • o conseva ciuperci
  • 250ml suc de rosii
  • 3 linguri pasta de tomate
  • piper
  • busuioc
  • menta
  • sare
  • cascaval ras
  • 1-2 oua
  • 1 lingura faina

Mod de preparare

In timp ce se fierb pastele se pregateste sosul: ceapa tocata se caleste dupa care se adauga carnea tocata calindu-se in contiunare impreuna cu ceapa. Se adauga ciupercile feliate, sucul de rosii si pasta de tomate si se condimenteaza cu piper, sare, busuioc si menta.

Se unge vasul de cuptor (de preferat yena) si se aseaza: un strat paste+sosul cu carne+cascaval ras+un strat paste.

Se face un sos din: 200ml apa, sare, 1lingura faina; se da la foc pana cand se ingroasa: cand e rece se adauga 1-2 oua. Se torna peste paste si se rade cascaval deasupra.

Se da la cuptor si se lasa pana cand se rumeneste bine deasupra. Cca 40'


Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Friptura de miel

O nouă rețetă din seria "Bunatati de Paste" ;) O bunătate de friptură! ;) 

Friptura de miel
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa