Pizza comoda

Se inmoaie painea in lapte si se aseaza pe o tava unsa in prealabil cu grasime si tapetata cu faina. Se taie bucatele mici toate ingredientele si se i

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 felii mari de paine(sau 10-12 de franzela)mai veche
  • 2 catei de ustuoi
  • un ou
  • 100 ml lapte
  • 100 ml suc de rosii
  • 100 ml vin alb
  • sec
  • salam
  • parizer
  • ciuperci
  • masline
  • smantana
  • ardei
  • ardei iute (optional)
  • piper
  • sare
  • grasime

Mod de preparare

Se inmoaie painea in lapte si se aseaza pe o tava unsa in prealabil cu grasime si tapetata cu faina. Se taie bucatele mici toate ingredientele si se imprastie cat mai uniform peste "blatul" de paine. Se amesteca sucul de rosii cu vinul si apoi cu oul care se bate bine; se pun sarea, piperul si cateii de usturoi, pisati foarte bine; se toarna totul peste ingrediente, astfel incat sa le acopere cat mai bine. Se introduce preparatul in cuptorul incins si, cand e pe jumatate copt se toarna peste smantana subtiata cu lapte sau ketch-up cat mai picant.
Se serveste cu vin sec rece

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...