Intr-un bol se pune iaurtul, se adauga 2 oua, 100 ml ulei si se amesteaca totul bine. Faina se amesteca cu 1 plic de praf de copt, si se adauga trepta
Intr-un bol se pune iaurtul, se adauga 2 oua, 100 ml ulei si se amesteaca totul bine.
Faina se amesteca cu 1 plic de praf de copt, si se adauga treptat si se amesteca bine.
Se da prin razatoare sunca si castravetii murati si se adauga in compozitie.
Se amesteca totul, se condimenteaza si se pune tava tapetata cu hartie de copt.
Se coace cam 20- 25 de minute.
Se scoate pizza din cuptor si se presara branza rasa si se pune tava din nou la cuptor pentru inca 10- 15 minute.
Pofta buna!
Pentru aceasta reteta am avut ca sursa de inspiratie o reteta de-a Andreei.
Desert tort cu mere, nuci si crema de branzaPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura