Pregatim 2 ghivece cu diametrul de 15 cm. La prima utilizare ghivecele trebuie pregatite. Le ungem cu ulei atat pe interior cat si pe exterior si le c
Pregatim 2 ghivece cu diametrul de 15 cm. La prima utilizare ghivecele trebuie pregatite. Le ungem cu ulei atat pe interior cat si pe exterior si le coacem la foc mic si le racim.
Repetam. Pregatim aluatul. Intr-un vas sfaramam drojdia cu zaharul, laptele si presaram cu faina deasupra.
Punem aluatul intr-un loc cald 15-20 de minute.
Cantarim ingredientele. Topim margarina in cuptorul cu microunde.
Turnam jumatate din cantitatea de faina intr-un vas adanc, adaugam margarina, uleiul, sarea si ouale batute. In timpul dospirii incorporam incet restul fainii, drojdia si apa.
Acoperim aluatul cu un servet de bucatarie si il lasam o ora sa stea intr-un loc cald.
Intre timp ungem ghivecele de flori cu ulei pe interior si le tapetam cu hartie de copt. Cand aluatul este dospit adaugam usturoiul pisat, maslinele taiate marunt, maghiranul si oregano-ul.
Framantam bine. Impartim aluatul in doua parti si le pozitionam in ghivece.
Le lasam sa mai dospeasca putin. Le ungem cu putin lapte deasupra si le coacem 1 ora in cuptorul pre-incalzit.
Lasam painile sa se raceasca putin in ghivece si le scoatem pe un blat.
Alte retete culinare recomandate
Zacusca vinete
Ciulama de ciuperci
Varza calita
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa