Se toaca carnea si se caleste in unt, impreuna cu ceapa si usturoiul, totul la foc mic. Se dauga parmezanul, oul, condimentele, pesmetul si se amestec
Se toaca carnea si se caleste in unt, impreuna cu ceapa si usturoiul, totul la foc mic.
Se dauga parmezanul, oul, condimentele, pesmetul si se amesteca mereu.
Se lasa 5 minute pe foc. Cand se raceste aceasta compozitie, umpli cannelloni (tuburile de paste).
Pe fundul unui vas se pune sosul bechamel, peste care se aseasa tuburile de paste umplute cu amestecul de carne si peste se pune sosul de rosii. Peste se presara parmezan si pui si cateva bucatele de unt.
Se acopera vasul si se introduce la cuptor.
Se poate folosi si cuptorul cu microunde adica se pune timp de 15 minute, la microunde cu puterea de 600 W, dupa acest timp se verifica si se mai pun inca 10 - 15 minute.
Pofta buna!
Alte retete culinare:
Salata de legume si pui-fierte pe abur,
Salata greceasca,
Salata de conopida,
Salata bulgareasca
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa