Caracatita se spala si se taie inele. Se pune apoi la fiert, intr-un vas cu apa si sare, impreuna cu ceapa, usturoiul si vinul. Se lasa la fiert, pe
Caracatita se spala si se taie inele. Se pune apoi la fiert, intr-un vas cu apa si sare, impreuna cu ceapa, usturoiul si vinul. Se lasa la fiert, pe foc mic aproximativ o ora. Intre timp se prepara sosul, omogenizand toate ingredientele. Se scurge de apa caracatita, se lasa la racit si se acopera cu sosul preparat.
Se serveste dupa 15 minute.
Alte retete culinare:
Maioneza de post Curcan umplut Saratele
Aseara am urmarit ''Secrete de bucatar'' pe TV.Paprika,prezenta retea asta de chiftelute de cartof fara faina.Asa ca m-am pus...
Chiftelute de cartof cu costita si muschiulet afumatOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj