Crabii se fierb in apa cu sare, usturoiul pisat si radacina de ghimbir. Se adauga in apa canda, arediul iute maruntit si vin. Dupa ce s-au fiert bine
Crabii se fierb in apa cu sare, usturoiul pisat si radacina de ghimbir. Se adauga in apa canda, arediul iute maruntit si vin. Dupa ce s-au fiert bine, se scot si se lasa la racit. Separat, se amesteca rosiile taiate rondele fine cu ardeii, ciupercile taiate marunt. Se adauga curry, ulei de masline, piper si zeama de lamaie. Salata obtinuta se toarna peste crabi si se amesteca totul cu grija.
Se serveste imediat.
Alte retete culinare:
Ciuperci la cuptor Rulada de porc Chiftele
Cea mai simpla modalitate de a da gust bun unui peste este de a -l inabusi intr-un sos de zacusca. Zacusca are legume...
Cod in sos de zacuscaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj