Salata de creveti

Se curata castravetele de coaja si se taie rondele fine. Se curata si se decorticheaza crevetii, apoi se stropesc cu zeama unei lamai. Se curata, tel

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr creveti
  • 1 castravete
  • 2-3 frunze tarhon
  • 2 lamai
  • 150 ml smantana proaspata
  • frunze de patrunjel
  • telina
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se curata castravetele de coaja si se taie rondele fine. Se curata si se decorticheaza crevetii, apoi se stropesc cu zeama unei lamai. Se curata, telina, apoi se spala si se rade. Se omogenizeaza zeama de la cealalta lamaie impreuna cu smantana, sarea si pierul. Se adauga frunzele de tarfon maruntite si se adauga peste jumatate din cantitatea de creveti. Se adauga telina si castravetele si se omogenizeaza bine. Compozitia obtinuta se toarna intr-un bol de sticla si se pune deasupra cantitatea ramasa de creveti.


Salata se serveste rece, cu frunze de patrunjel presarate deasupra.

Alte retete culinare:

Ciuperci umplute Maioneza de post Zacusca de peste

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Aperitiv chiftele din cartofi fierti rasi

Au iesit 33 de bucati.

Aperitiv chiftele din cartofi fierti rasi
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca