Salata de raci

Racii se fierb in apa clocotita cu sare, se iau apoi cozile, se piseaza si se freaca cu 100 gr unt. Se pun la fiert pentru 15 minute in 2 cesti din z

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 15-20 de raci
  • 200 gr unt
  • faina
  • boia
  • zeama de lamaie

Mod de preparare

Racii se fierb in apa clocotita cu sare, se iau apoi cozile, se piseaza si se freaca cu 100 gr unt. Se pun la fiert pentru 15 minute in 2 cesti din zeama in care au fiert racii, apoi se strecoara si se lasa la racit. Din 100 gr unt si faina se prepara un rantas, se stinge cu 3 cesti din zeama in care au fiert racii, se adauga o lingurita de boia, untul amestecat cu cozile pisate de raci si putina zeama de lamaie.


Se serevste rece.

Alte retete culinare:

Ciuperci la cuptor Piftie de curcan Placinta de dovleac

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Desert Tiramisu

Cel mai rapid desert! Si atat de buuuun!

Desert Tiramisu
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos