Pentru scordolea de raci se fierb racii. Se curata nucile de coaja si se piseaza bine intr-o piulita de piatra. Se adauga o bucata de miez de paine alba.
Pentru scordolea de raci se fierb racii. Se curata nucile de coaja si se piseaza bine intr-o piulita de piatra. Se adauga o bucata de miez de paine alba, muiat in apa in care au fiert racii si bine stors, dupa gust, putin usturoi pisat. Se freaca bine intr-un castron, punand cate putin ulei, pana se face ca o crema untoasa. Se adauga sare si otet sau zeama de lamiie. Se asaza pe farfurie si se pun imprejur raci fierti sau numai gaturile si labele curatite.
Scordolea de raci se serveste calda.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa