Curatati ceapa si ciupercile, taiati-le in bucati mai mari si puneti-le la fiert cu apa cat sa le acopere. Adaugati putina sare. Cand s-au inmuiat, s
Curatati ceapa si ciupercile, taiati-le in bucati mai mari si puneti-le la fiert cu apa cat sa le acopere. Adaugati putina sare. Cand s-au inmuiat, scurgeti-le de apa in care au fiert. Nu aruncati apa. Lasati-le la racit putin si faceti apoi din ele un piure cat mai fin cu ajutorul unui blender. Maruntiti odata cu ciupercile mararul si patrunjelul. Puneti piureul obtinut in oala cu apa in care au fiert ciupercile, adaugati smantana, mazarea fiarta, sare si piper dupa gust si fierbeti 3 minute.
Serviti crema calda, cu crutoane de paine prajita.
Alte retete:
Mancare de mazare Tocanita de pui Conopida la cuptor cu bacon
O mancare rapida si delicioasa...ideala mai ales acum in post ...
Farfalle cu ardei gras, sos de rosii si nautIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa