Crema de ciuperci cu tarhon

Curatati zarzavaturile si ciupercile si puneti-le la fiert in apa cu sare. Cand s-au inmuiat, scoateti-le din apa in care au fiert si lasati-le la ra

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr ciuperci
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 jumatate telina
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 cartof mare
  • 2 legaturi tarhon
  • 2 linguri ulei
  • 200 ml smantana
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Curatati zarzavaturile si ciupercile si puneti-le la fiert in apa cu sare. Cand s-au inmuiat, scoateti-le din apa in care au fiert si lasati-le la racit. Pasati-le, pentru a obtine un piure cat mai fin. Incalziti uleiul in tigaie, adaugati tarhonul taiat marunt, smantana, legumele pasate si la urma, apa in care au fiert legumele si ciupercile. Amestecati si lasati sa fiarba 3 minute, potrivit de sare si piper.


Serviti crema calda.

Alte retete:

Tocanita de pui Chiftele Placinta cu dovleac

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide